Rezne ako na obrázku bez fritézy. Remeselnícka finta z posledného režimu, vďaka ktorej budú rezne dokonale mäkké

4.1
(67)

Tomáš , 21. 09. 2019
)

Máme pre vás veľké zlepšenie od mäsiara, ktorý ho predpovedal ešte za minulého režimu. Ak hľadáte steaky, ktoré sú chrumkavé, krásne na pohľad, chutné a šťavnaté, využite túto radu. Steaky budú jednoducho dokonalé a nadýchané. Prekvapíte tým celú rodinu!

Dokonalé odrezky

Dokonalé rezeň môžete vykúzliť aj z obyčajnej strúhanky a bez profesionálnej fritézy. Trik je veľmi jednoduchý. Nasolené a obalené rezne namočte do mlieka, ideálne cez noc alebo aspoň na niekoľko hodín. Mäso bude mäkké a kotlety budú dokonalé.

Správny trojitý obal

Máme pre vás 2 úplne nové zásady balenia.

  • Prvou zásadou je pridať do vajíčka trochu piva.
  • Druhou zásadou je použiť na obaľovanie polohrubú múku namiesto hladkej.

Postup

Mäso najprv obalte v múke, potom vo vajíčku a v pive a opäť vráťte do múky. Potom mäso opäť obalte vo vajci a pive a až potom ho obaľte v strúhanke.

Záver

Vďaka tomuto postupu budú kotlety veľmi mäkké, nadýchané, chrumkavé a jemné. Ohromíte tým celú rodinu a priateľov!