Máme pre vás veľké zlepšenie od mäsiara, ktorý ho predpovedal ešte za minulého režimu. Ak hľadáte steaky, ktoré sú chrumkavé, krásne na pohľad, chutné a šťavnaté, využite túto radu. Steaky budú jednoducho dokonalé a nadýchané. Prekvapíte tým celú rodinu!
Dokonalé odrezky
Dokonalé rezeň môžete vykúzliť aj z obyčajnej strúhanky a bez profesionálnej fritézy. Trik je veľmi jednoduchý. Nasolené a obalené rezne namočte do mlieka, ideálne cez noc alebo aspoň na niekoľko hodín. Mäso bude mäkké a kotlety budú dokonalé.
Správny trojitý obal
Máme pre vás 2 úplne nové zásady balenia.
- Prvou zásadou je pridať do vajíčka trochu piva.
- Druhou zásadou je použiť na obaľovanie polohrubú múku namiesto hladkej.
Postup
Mäso najprv obalte v múke, potom vo vajíčku a v pive a opäť vráťte do múky. Potom mäso opäť obalte vo vajci a pive a až potom ho obaľte v strúhanke.
Záver
Vďaka tomuto postupu budú kotlety veľmi mäkké, nadýchané, chrumkavé a jemné. Ohromíte tým celú rodinu a priateľov!