Domácí pribiňáček recept

3.9
(37)

  • Jednoduché na prípravu
  • 4 porcie
  • 210 minút
Tomáš, 28. 11. 2018

Pre 4 porcie

Ingrediencie

Postup prípravy

  • Želatínu pripravte presne podľa návodu na obale.
  • Nechajte ho napučať a zahrejte na vysokú teplotu.
  • Dávajte však pozor, aby ste ju neuvarili.
  • V mixéri zmiešajte jogurt, kyslú smotanu a cukor.
  • Miešajte približne 3 minúty.
  • Potom pridajte hotovú želatínu a opäť dôkladne premiešajte.
  • Nalejte do misky a dajte do chladničky na 3-4 hodiny vychladiť.
  • Nakoniec môžete ozdobiť ľubovoľnými prísadami - orechmi, strúhanou čokoládou alebo bobuľovým ovocím.

Fánky ze zakysané smetany recept

dezerty
0 minút
5
(1)
21. 10. 2022 Dalibor