POSTUP:
Všetky ingrediencie na cesto, okrem bielkov dôkladne spolu premiešame, ochutíme medom podľa potreby, nakoniec primiešame vyšľahané bielká.
Dáme do silikónovej formy a pečieme na 175° C približne 40-45 minút. Záleží od toho aký máte šporák.
Dáme do silikónovej formy a pečieme na 175° C približne 40-45 minút. Záleží od toho aký máte šporák.
Po upečení si koláč necháme poriadne vychladnúť (1-2h), aby všetko stuhlo a nerozpadal sa nám.
Keď nám vychladne, natrieme vrch koláča bielym jogurtom, dáme na naň sušené jabĺčka s orieškami a môžeme podávať 🙂
Prajem dobrú chuť 🙂
RECEPT AJ VO VIDEO VERZII NÁJDEŠ NA:
Autor videoreceptu:
Dominika Čambálová
DPM Crew Natural