Jemné kuracie prsia plnené špenátom a syrom recept

3.5
(34)

  • Jednoduché na prípravu
  • 6 porcií
  • 60 minút
Tomáš, 22. 11. 2018

Pre 6 porcií

Ingrediencie

Postup prípravy

  • Špenát orestujte na masle. Smažte, kým sa všetka voda nevytratí.
  • Vtlačte cesnak, pridajte štipku muškátového orieška, soľ a korenie.
  • Pridajte smotanu.
  • Každú hruď rozrežte tak, aby vznikla kapsa. Každú kapsu naplňte špenátovou plnkou. Na plnku pridajte syr.
  • Prsia osoľte.
  • Každé cesto rozdeľte na dve časti. Z každej časti vytvorte obal na každé prsia. Okraje každého jednotlivého dielu cesta narežte na pásiky - ako vidíte na fotografii. Neprestrihávajte celú časť. Spodnú časť potrebujete celú. Prúžky prispôsobte veľkosti kuracích pŕs.
  • Každé prsia zabaľte do pripraveného listového plášťa a zaistite spojením pásov.
  • Pripravené prsia položte na plech vystlaný papierom na pečenie.
  • Potrite rozšľahaným vajcom a pečte pri teplote 200 stupňov približne 15-20 minút.

Šťavnaté maďarské řízky recept

hlavné chody
0 minút
0
(0)
03. 10. 2022 Dalibor

Moravské zelňáky na plechu recept

hlavné chody
0 minút
0
(0)
29. 09. 2022 Dalibor