Lahodný recept na kuracie mäso vo francúzskom štýle
- Jednoduché na prípravu
- 2 porcie
- 75 minút
Pre 2 porcie
Ingrediencie
Postup prípravy
- Kuracie mäso nakrájajte na tenké filety a nechajte ho zmäknúť.
- Mäso dôkladne umyte.
- Paradajky nakrájajte na tenké plátky, cibuľu na plátky alebo nastrúhajte na jemnom strúhadle.
- Vajíčko rozbijeme do misky, obalíme v ňom kurča, pridáme korenie, soľ a koreniny.
- Syr nastrúhajte na hrubom strúhadle.
- Plech na pečenie potrite rastlinným olejom alebo použite papier na pečenie.
- Pripravené kurča položte na plech, obložte cibuľou a plátkami paradajok.
- Paradajky potrite jogurtom alebo kyslou smotanou.
- Celú zmes posypte syrom.
- Zapečte pokrm, kým syr nezhnedne - veď kto nemá rád hnedú kôrku na jedle.