Lahodný recept na kuracie mäso vo francúzskom štýle

3.4
(32)

  • Jednoduché na prípravu
  • 2 porcie
  • 75 minút
Tomáš, 26. 11. 2018

Pre 2 porcie

Ingrediencie

Postup prípravy

  • Kuracie mäso nakrájajte na tenké filety a nechajte ho zmäknúť.
  • Mäso dôkladne umyte.
  • Paradajky nakrájajte na tenké plátky, cibuľu na plátky alebo nastrúhajte na jemnom strúhadle.
  • Vajíčko rozbijeme do misky, obalíme v ňom kurča, pridáme korenie, soľ a koreniny.
  • Syr nastrúhajte na hrubom strúhadle.
  • Plech na pečenie potrite rastlinným olejom alebo použite papier na pečenie.
  • Pripravené kurča položte na plech, obložte cibuľou a plátkami paradajok.
  • Paradajky potrite jogurtom alebo kyslou smotanou.
  • Celú zmes posypte syrom.
  • Zapečte pokrm, kým syr nezhnedne - veď kto nemá rád hnedú kôrku na jedle.

Šťavnaté maďarské řízky recept

hlavné chody
0 minút
0
(0)
03. 10. 2022 Dalibor

Moravské zelňáky na plechu recept

hlavné chody
0 minút
0
(0)
29. 09. 2022 Dalibor