Perfektný pečený krk s kyslou kapustou recept

4.6
(53)

  • stredne ťažká prípava
  • 6 porcií
  • 180 minút
Tomáš, 19. 11. 2018

Pre 6 porcií

Ingrediencie

Postup prípravy

  • Celú krkovičku nakrájajte na plátky ako harmoniku, ale dávajte pozor, aby ste mäso úplne neprerezali.
  • Mäso dobre okoreňte korením a soľou a do zárezov vložte plátky cibule.
  • Potom marinujte cez noc v chladničke.
  • Na druhý deň dajte na dno pekáča 1 lyžicu oleja, dobre umyte kyslú kapustu a zalejte ju vývarom.
  • Do zárezov v mäse navrstvite kyslú kapustu.
  • Potom opäť prikryte vrstvou kapusty a zalejte asi pol šálky vývaru. Prikryte, vložte do predhriatej rúry a pečte 2 hodiny pri teplote 200 stupňov.
  • Skončili sme! Prajeme vám dobrú chuť!

Šťavnaté maďarské řízky recept

hlavné chody
0 minút
0
(0)
03. 10. 2022 Dalibor

Moravské zelňáky na plechu recept

hlavné chody
0 minút
0
(0)
29. 09. 2022 Dalibor