Božský puding a sušienková roláda hotové za pár minút! recept
- Jednoduché na prípravu
- 4 porcie
- 240 minút
Pre 4 porcie
Ingrediencie
Postup prípravy
- Mlieko nalejte do hrnca, pridajte na kocky nakrájané maslo a cukor. Keď sa mlieko zohreje, vmiešajte pudingový prášok a kakao.
- Uvarte hustý puding. Ak sa vám puding nezdá dostatočne hustý, pridajte viac kakaa a dobre ho premiešajte.
- Po uvarení pridajte do pudingu hrozienka a orechy. Dobre premiešajte.
- Formu na srnčí chrbát alebo formu na chlieb vyložte papierom na pečenie alebo ju zľahka vymažte maslom.
- Nalejte do nej pudingovú zmes. Jemne do nej vtlačte niekoľko ďalších dlhých piškót. Nakoniec nimi pokryte celý vrch formy.
- Formu vložte na niekoľko hodín do chladničky a potom koláč opatrne vyklopte z formy na podnos. Dobre ochutnajte!