Recept na cuketové mäsové guľky s cesnakom a petržlenovou vňaťou recept

4.7
(43)

  • Jednoduché na prípravu
  • 4 porcie
  • 40 minút
Tomáš, 21. 11. 2018

Pre 4 porcie

Ingrediencie

Postup prípravy

  • Cuketu umyte, nastrúhajte a osoľte.
  • Nechajte stáť, vodu nevylievajte.
  • K cukete pridajte ostatné prísady a premiešajte.
  • Ak sa vám cesto zdá príliš riedke, pridajte trochu strúhanky.
  • Mokrými rukami vytvarujte mäsové guľky a vložte ich do horúceho oleja.
  • Ešte horúce ich položte na obrúsok, aby sa z nich vytiahol prebytočný olej. Mäsové guľky chutia výborne s domácim dipom a čerstvou zeleninou.

Sladké slivkové knedle recept

Bez mäsa
0 minút
4.4
(39)
29. 11. 2018 Tomáš

Kúsky jabĺk so škoricou recept

Bez mäsa
5 minút
4.2
(29)
28. 11. 2018 Tomáš