Skutočná ruská domáca zmrzlina recept

3.8
(25)

  • Jednoduché na prípravu
  • 4 porcie
  • 120 minút
Tomáš, 28. 11. 2018

Pre 4 porcie

Ingrediencie

Postup prípravy

  • Žĺtky dajte do misky a pripravte si ostatné prísady.
  • Uvarte mlieko a nechajte ho vychladnúť.
  • Potom pridajte žĺtky a cukor. Mlieko sa zahustí.
  • Potom ju opäť zahrejte a priveďte do varu.
  • Zmes má podobu kondenzovaného mlieka.
  • Potom nechajte vychladnúť.
  • Šľahačku vyšľahajte ručným šľahačom. Potom všetko spojte a dobre premiešajte.
  • Umiestnite ho do formy, škatule alebo nádoby, ktorú ste si vybrali na domácu zmrzlinu.
  • Vložte do mrazničky.
  • Aby sa v zmrzline netvorili zbytočné kúsky ľadu, po 30 minútach ju vyberte a niekoľkokrát premiešajte.
  • Získate približne 850 g čerstvej, domácej a krásnej krémovej zmrzliny.

Fánky ze zakysané smetany recept

dezerty
0 minút
5
(1)
21. 10. 2022 Dalibor