Postup:
Popučené zemiaky si zmiešame so soľou, vajíčkom, kukuričnou múkou a vypracujete cesto. V prípade, že by bolo cesto veľmi lepivé, tak môžete kukuričnú múku ešte pridať
Z hotového cesta si vypracujete valček (Vid. video) a opatrne ho vložíme do vriacej osolenej vody na 15 min.
V prípade, že máte strach o knedlík, tak aby sa vám nerozpadol môžete ho zabaliť do potravinovej fólie, zaviazať obe strany a dať variť do vody takto
Knedlík si po uvarení vytiahneme, nastriekane kokosovým tukom a necháme vychladnúť. Potom ho už len nakrájame, prihejeme a môžeme podávať k obľúbenému jedlu.
Prajem dobrú chuť 🙂
RECEPT AJ VO VIDEO VERZII NÁJDEŠ NA:
Autor videoreceptu:
Dominika Čambálová
DPM Crew Natural