Zdravé celé hovädzie mäso Burger recept
- Jednoduché na prípravu
- 4 porcie
- 50 minút
Pre 4 porcie
Ingrediencie
Postup prípravy
- Rozohrejte gril na vysokú teplotu (ak ho nemáte, môžete použiť panvicu s nepriľnavým povrchom).
- V miske zmiešajte mleté hovädzie mäso, vločky (strúhanku), vajcia, nasekanú zelenú cibuľu, 1 lyžicu cajunského korenia a dijonskú horčicu.
- Zo zmesi vytvarujte 4 mäsové guľky.
- V menšej miske zmiešajte barbecue omáčku a pol lyžice cajunského korenia.
- Rozpálený gril (panvicu) postriekajte olejom, vložte doň mäsové guľky a pečte 5 minút z oboch strán, kým nie sú dobre prepečené.
- Nakrájajte huby a položte ich na gril.
- Potom vždy jednu polovicu žemle zľahka potrite kečupom (pyré), poukladajte na ňu nakrájanú zeleninu, mäsové guľky, pokvapkajte pikantnou barbecue omáčkou a prikryte druhou polovicou žemle zľahka potretou horčicou.