Postup:
Rozmixované fazuľky do hladka si dáme do jednej nádoby, pridáme ostatné ingrediencie…žĺtka, sódu bikarbónu, holandské kakao, med (v prípade ak nepoužijeme med – pridáme rozpustené ochucovacie tablety,odmerku proteínu) a všetko poriadne premiešame. Ak nám je cesto málo sladkè môžme pridať medik podľa chuti.
Hotové cesto si rovnomerne vylejeme do silikónového hranatého plechu (25x25cm) a na vrch cesta dáme arašidové maslo a porozotieramea pridáme mandlové lupienky.
Koláč dáme piecť na 180°C približne na 30 minút.
(CESTO TREBA POZOROVAŤ, KAŽDÁ RÚRA PEČIE INAK)
Keď máme koláčik hotový, necháme ho vychladnúť.Neskôr ho len nakrájame a môžme maškrtiť.
Prajem dobrú chuť 🙂
RECEPT AJ VO VIDEO VERZII NÁJDEŠ NA:
Autor videoreceptu:
Dominika Čambálová
DPM Crew Natural
Dominika Čambálová
DPM Crew Natural