Hovädzie mäso na francúzsky spôsob v jednej nádobe na pečenie recept

4.2
(36)

  • Jednoduché na prípravu
  • 4 porcie
  • 90 minút
Tomáš, 29. 11. 2018

Pre 4 porcie

Ingrediencie

Postup prípravy

  • Rúru predhrejte na 190 stupňov.
  • Očistenú cibuľu nakrájajte na polkruhy a zemiaky na tenké plátky.
  • Hovädzie mäso nakrájajte na kúsky, osoľte a okoreňte a všetko dôkladne premiešajte.
  • Do nastrúhaného syra pridajte majonézu a premiešajte.
  • Zapekaciu misu potrite slnečnicovým olejom.
  • Vložte polovicu zemiakov, korenie, na zemiaky dajte polovicu mäsa, vrstvu cibule a nakoniec polovicu majonézy a syra.
  • Tento postup zopakujte v rovnakom poradí ešte raz.
  • Formu na pečenie vložte do rúry a pečte približne 1 hodinu.

Šťavnaté maďarské řízky recept

hlavné chody
0 minút
0
(0)
03. 10. 2022 Dalibor

Moravské zelňáky na plechu recept

hlavné chody
0 minút
0
(0)
29. 09. 2022 Dalibor