Hovädzie mäso na francúzsky spôsob v jednej nádobe na pečenie recept
- Jednoduché na prípravu
- 4 porcie
- 90 minút
Pre 4 porcie
Ingrediencie
Postup prípravy
- Rúru predhrejte na 190 stupňov.
- Očistenú cibuľu nakrájajte na polkruhy a zemiaky na tenké plátky.
- Hovädzie mäso nakrájajte na kúsky, osoľte a okoreňte a všetko dôkladne premiešajte.
- Do nastrúhaného syra pridajte majonézu a premiešajte.
- Zapekaciu misu potrite slnečnicovým olejom.
- Vložte polovicu zemiakov, korenie, na zemiaky dajte polovicu mäsa, vrstvu cibule a nakoniec polovicu majonézy a syra.
- Tento postup zopakujte v rovnakom poradí ešte raz.
- Formu na pečenie vložte do rúry a pečte približne 1 hodinu.