Jahodová bublanina recept

4.4
(37)

  • Jednoduché na prípravu
  • 8 porcií
  • 60 minút
Tomáš, 19. 11. 2018

Pre 8 porcií

Ingrediencie

Postup prípravy

  • Cukor vyšľahajte s vajcami a vanilkovým cukrom do peny.
  • Potom do zmesi postupne pridajte biely jogurt, hladkú múku, olej a prášok do pečiva.
  • Všetko šľahajte 1 minútu.
  • Do cesta pridajte nasekanú čokoládu a dobre premiešajte.
  • Cesto navrstvite na vymastený a múkou vysypaný plech, aby koláč priľnul.
  • Na cesto položte rozpolené jahody.
  • Vložte do predhriatej rúry a pečte približne 30 až 35 minút pri teplote 180 stupňov.
  • Po upečení nechajte na plechu aspoň 10 minút vychladnúť.
  • Po vychladnutí koláč posypte práškovým cukrom a jahodový bublinkový koláč je hotový.

Fánky ze zakysané smetany recept

dezerty
0 minút
5
(1)
21. 10. 2022 Dalibor