Jahodová bublanina recept
- Jednoduché na prípravu
- 8 porcií
- 60 minút
Pre 8 porcií
Ingrediencie
Postup prípravy
- Cukor vyšľahajte s vajcami a vanilkovým cukrom do peny.
- Potom do zmesi postupne pridajte biely jogurt, hladkú múku, olej a prášok do pečiva.
- Všetko šľahajte 1 minútu.
- Do cesta pridajte nasekanú čokoládu a dobre premiešajte.
- Cesto navrstvite na vymastený a múkou vysypaný plech, aby koláč priľnul.
- Na cesto položte rozpolené jahody.
- Vložte do predhriatej rúry a pečte približne 30 až 35 minút pri teplote 180 stupňov.
- Po upečení nechajte na plechu aspoň 10 minút vychladnúť.
- Po vychladnutí koláč posypte práškovým cukrom a jahodový bublinkový koláč je hotový.