Zemiakové lupienky s parmezánom a tymiánom recept

4.1
(21)

  • Jednoduché na prípravu
  • 5 porcií
  • 0 minút
Tomáš, 27. 11. 2018

Pre 5 porcií

Ingrediencie

Postup prípravy

  • Rúru predhrejte na 190 °C a formu vymažte maslom.
  • Zemiaky naškrabte na jemné plátky a preložte ich do misy.
  • Potom pridajte maslo, parmezán a ochuťte soľou, korením, cesnakom a tymianom. Všetko dobre premiešajte.
  • Z plátkov vytvarujte malé komínky a vložte ich do formy na muffiny. Nakoniec ich ešte raz opeprite.
  • Zemiaky pečte pri teplote 190 °C 55 až 60 minút.
  • Formu vyberte, keď sú okraje zemiakov zlatisté a stred chrumkavý.
  • Nechajte 5 minút odpočívať, preložte na tanier a na záver posypte parmezánom a tymianom.
  • VIDEONÁVOD:

Sladké slivkové knedle recept

Bez mäsa
0 minút
4.4
(39)
29. 11. 2018 Tomáš

Kúsky jabĺk so škoricou recept

Bez mäsa
5 minút
4.2
(29)
28. 11. 2018 Tomáš