Tajná zbraň proti chorobám! Kuracia pečeň na panvici Recept recept

4
(32)

  • Jednoduché na prípravu
  • 4 porcie
  • 30 minút
Tomáš, 21. 11. 2018

Pre 4 porcie

Ingrediencie

Postup prípravy

  • Cibuľu očistite, umyte a nakrájajte na polkolieska.
  • Pečeň umyte, utrite a nakrájajte na kúsky.
  • Rozpáľte panvicu, dajte na ňu olej, pridajte cibuľu a za stáleho miešania ju smažte 3-4 minúty dozlatista.
  • Pridajte pečeň a na silnejšom plameni smažte ďalšie 3-4 minúty. Dochuťte soľou a korením.
  • Nezabudnite na 3-4 lyžice kyslej smotany.
  • Všetko dusíme na miernom plameni 5 minút.
  • Hotové jedlo môžete ozdobiť napríklad čerstvou petržlenovou vňaťou. Kuracia pečeň by sa mala konzumovať ihneď po uvarení a nemala by sa nechávať na ďalší deň. Uvarené jedlo by v žiadnom prípade nemalo mať horkú chuť, to by bol znak, ktorý by poukazoval na zlú kvalitu výrobku.

Šťavnaté maďarské řízky recept

hlavné chody
0 minút
0
(0)
03. 10. 2022 Dalibor

Moravské zelňáky na plechu recept

hlavné chody
0 minút
0
(0)
29. 09. 2022 Dalibor