Tajná zbraň proti chorobám! Kuracia pečeň na panvici Recept recept
- Jednoduché na prípravu
- 4 porcie
- 30 minút
Pre 4 porcie
Ingrediencie
Postup prípravy
- Cibuľu očistite, umyte a nakrájajte na polkolieska.
- Pečeň umyte, utrite a nakrájajte na kúsky.
- Rozpáľte panvicu, dajte na ňu olej, pridajte cibuľu a za stáleho miešania ju smažte 3-4 minúty dozlatista.
- Pridajte pečeň a na silnejšom plameni smažte ďalšie 3-4 minúty. Dochuťte soľou a korením.
- Nezabudnite na 3-4 lyžice kyslej smotany.
- Všetko dusíme na miernom plameni 5 minút.
- Hotové jedlo môžete ozdobiť napríklad čerstvou petržlenovou vňaťou. Kuracia pečeň by sa mala konzumovať ihneď po uvarení a nemala by sa nechávať na ďalší deň. Uvarené jedlo by v žiadnom prípade nemalo mať horkú chuť, to by bol znak, ktorý by poukazoval na zlú kvalitu výrobku.