Hovädzie mäso s tymiánom a chilli recept

4
(31)

  • stredne ťažká prípava
  • 6 porcií
  • 400 minút
Tomáš, 28. 11. 2018

Pre 6 porcií

Ingrediencie

Postup prípravy

  • Rúru predhrejte na 130 °C.
  • Do vyššej nádoby na pečenie nalejte 3 šálky vody.
  • V miske zmiešajte soľ, cukor, horčicu a ostatné korenie.
  • Zmes zmiešajte a rozotrite po celom hrudníku.
  • Položte ho na mriežku na pečenie a prepichnite ho teplomerom na mäso.
  • Mriežku vložte do plechu s vodou, celý plech zakryte fóliou a nechajte piecť.
  • Pečte v rúre, kým teplota vo vnútri mäsa nedosiahne približne 75 °C.
  • Potom odstráňte fóliu a pečte, kým teplota vo vnútri mäsa nebude približne 84 °C.
  • Toto pečenie je naozaj pomalé a môže trvať približne 5 až 6 hodín.
  • Bôčik vyberte z rúry a pred podávaním ho nechajte 20 minút odpočívať.

Šťavnaté maďarské řízky recept

hlavné chody
0 minút
0
(0)
03. 10. 2022 Dalibor

Moravské zelňáky na plechu recept

hlavné chody
0 minút
0
(0)
29. 09. 2022 Dalibor