Zdravý tvarohový koláč recept
- Jednoduché na prípravu
 - 6 porcií
 - 120 minút
 
Pre 6 porcií
Ingrediencie
Postup prípravy
- Pripravte si ingrediencie. Mäkký a hrudkovitý tvaroh vyšľaháme tyčovým mixérom, pridáme 4 lyžice bieleho jogurtu a vanilkový puding.
 - Keď je zmes dobre vyšľahaná, postupne pridávajte jedno vajce po druhom a po každom dôkladne zašľahajte. (Môžete pridať arómu alebo sladidlo)
 - Vzniknutú zmes rozdeľte na 2 časti (jednu väčšiu a jednu menšiu) a do menšej časti pridajte 2 polievkové lyžice kakaa.
 - Pripravte si okrúhlu formu na pečenie s priemerom 18 cm a vyložte ju papierom.
 - Začnite vrstviť cesto. Cesto striedavo ukladajte do stredu formy. Začnite bielym cestom a pokračujte, kým nepremiesite obe cestá. Na vrch dajte ovocie podľa chuti a vložte do predhriatej rúry.
 - Najprv pečte pri teplote 175 stupňov približne 20 minút. Po uplynutí času znížte teplotu na 150 stupňov a pečte ďalších 30 minút.
 - Upečené sušienky vyberte a nechajte úplne vychladnúť. Uskladnite v chladničke.
 



                        




